Röda korset Los!

Vårens kommande aktiviteter och datum:
20:e Februari kl 18.00 på Koppargården i Ljusdal: Årsmöte för kretsen som Los nu ingår i (hela kommunens Röda Korskrets) Föreläsning om krisberedskap.
21:a Februari kl 16.00: Medlems och volontärsträff för nya och gamla engagerade, med smörgåstårta och planering av Våffeldagen.
18:e Mars kl 10.00-11.00 Uppstart för Språkcafé på Furugården. Nyinflyttade och ortsbor bjuds på fika, får möjlighet att lära känna varandra och träna på vardagssvenska för snabbare integration. 1:a träffen av 3.
25:e Mars Traditionsenliga Våffeldagen på Furugården då alla äldre bjuds på våfflor och fika med underhållning, lotteri och samvaro. Tid meddelas senare.
22:a April kl 10.00-11.00 Språkcafé på Furugården. Nyinflyttade och ortsbor bjuds på fika, får möjlighet att lära känna varandra och träna på vardagssvenska för snabbare integration. Träff nr 2.
6:e Maj kl 10.00-11.00 Språkcafé på Furugården. Nyinflyttade och ortsbor bjuds på fika, får möjlighet att lära känna varandra och träna på vardagssvenska för snabbare integration. Träff nr 3 och utvärdering.
8:e Maj Röda Korsets dag. Firas med aktiviteter tillsammans med Furugårdens dagverksamhet. Mer info kommer.
7:e Juni Spelmansstämma på Furugården. Alla äldre bjuds på smörgåstårta.
19:e Juli Röda Korset på Lottabodens dag under Loosveckan. Gå lunka löp tävling, lotteri mm.

Välkomna önskar Los Rödakorsgrupp!

Se vidare annonsering inför varje aktivitet.