Alla Loosveckanmedarrangörer se hit!

Det börjar bli hög tid att planera in årets Loosveckanarrangemang. Nu på söndag ska ett första preliminärt schema vara klart för tryck i Looslappen och vi behöver veta senast lördag vad för kul ni planerar. De viktigaste detaljerna för oss är vad ni arrangerar samt datum och tid. Exempelvis ”Brynsågens Dag onsdag kl. 10-15”. Detaljer kan ni slipa på sen, om ni inte redan har det klart.

Är ni osäker på vad som ligger på vilka dagar hör av er till någon i Loos Byaråd. Mig når ni på 0739937451 eller robert@loos.se

Loosveckan går av stapeln varje sommar v.29 med start på fredag veckan före, och pågår till söndag. Datumen i år är 16-25 juli (v. 29 19-25 juli).

När vi har fått tider bekräftat på det som är inplanerat kommer jag att släppa ett första utkast här på loos.se Jag hoppas och tror det kommer att ske någon gång under torsdag-fredag. I helgen skickar jag det sedan vidare.

Naturligtvis förstår vi om arrangemang som planeras p.g.a. restriktioner m.m. inte blir av då ingen idag kan veta exakt var pandemin tar vägen. Men vi hoppas och tror på att vi i sommar kommer att kunna genomföra flera, coronasäkra arrangemang. Som vi tidigare sagt, vi ställer inte in utan om.

Mvh
Robert Fors
Ordförande
Loos Byaråd