Det är dags att planera Loosveckan 2022

Vi är nu snart mitt i april och det betyder att det i runda slängar är mindre än 14 veckor kvar till Loosveckan som går av stapeln vecka 29. Därmed börjar det att bli dags för föreningar, företag och privatpersoner att planera in veckans evenemang. Nytt för i år är att Färilarådet kommer att hjälpa till med marknadsföringen av loosveckan, samtidigt som vi hjälper dem med deras vecka, Färilaveckan, som går av stapeln veckan före. Bl.a. kommer Loosveckan att nämnas i programmet för Färilaveckan.

Därmed ber vi er alla tidigare aktörer i Los och Orsa Finnmark att se över om ni vill vara med och isåfall vad ni vill göra. Förra årets program hittar ni här. Till er alla andra som ännu inte varit med under Loosveckan tveka inte, hör av er. Vi efterlyser evenemang över hela Orsa Finnmark. Oavsett om du är verksam i Sandsjö, Björkberg eller Tandsjöborg är ni varmt välkomna att deltaga. Vi vill att Loosveckan skall ses än mer som en vecka för HELA vårt område d.v.s. Los gamla kommun med omnjed, en vecka där alla träffas och umgås i varandras byar.

Datum: vecka 29 18-24 juli (det gär att lägga arrangemang fredag-lördag d.v.s. 16-17 juli också).

Vi lovar att försöka se till så att så lite som möjligt krockar med varandra för att så många som möjligt ska ha möjlighet att deltaga i så många evenemang de kan.

Förra året provade vi med att trycka en broschyr med hela programmet som sedan distrubuerades via Loos Koboltgruva, Lotta-Boden, Wilmars Bagarbod, Fågelsjö Gammelgård m.fl. Ska vi köra på det i år också? Vad tycker ni?

Kontaktuppgifter: e-post: robert@loos.se telefon: 0739937451

Senast söndagen de 12 juni vill vi ha in ditt arrangemang!