Loos Koboltgruvas öppettider i juni och resten av sommaren

Rörande öppettider i sommar har Loos Koboltgruvas styrelse tagit följande beslut kring juni månad.
Loos Koboltgruva kommer att vara öppet tisdagar till söndagar kl. 10-15 (stängt måndagar). För dig som inte vill besöka gruvan under ordinarie öppettider erbjuds möjlighet att förboka en enskild guidad tur mellan kl. 15-19 (förbokning krävs senast 24 timmar innan tur).
Vid ingången till gruvan kommer du som gäst att ha möjlighet att tvätta dina händer med tvål och vatten samt handsprit. Inne i byggnaden får max 50 personer samtidigt vistas och alla håller 2 meters avstånd mellan varandra. Entré, toaletter samt norra och södra flygeln kommer att städas två gånger per dag.
Guidade turer utgår en gång i timmen från entrén och varje grupp kommer att jämfört med tidigare år vara strikt reglerade till antal besökare. Gruvan ser hellre till att dela upp er på fler turer än att ni blir för många under en tur.
Saker kan hända och ändras med kort varsel. För att du ska vara säker på att vi har öppet och att du kan följa med ner under jord eller besöka souvenirshopen ber vi dig att ha koll på gruvans hemsida, Facebook och Instagram. Slå oss gärna en signal innan ditt besök på 0657-105 33
Givetvis förutsätter Loos Koboltgruva att ni som besökare är friska och krya. Vid minsta tvekan ställ in och återkomma en annan gång. Tack på förhand!
Angående öppettider i juli och augusti kommer mer information i mitten av juni månad.