Rösta fram ”Årets Loosbo” och ”Årets prestation”

ÅRETS LOOSBO 2023

Det har blivit dags att utse ”Årets Loosbo 2023” och du är med och utser vinnaren av det prestigefyllda priset i form av ett diplom samt presentkort på 1000 kr till butiker och aktiviteter i bygden. Dessutom införs ytterligare en kategori, ”Årets prestation”, där du också får vara med och nominera någon som du tycker gjort en riktigt bra gärning. Tisdagen den 27 juni sätts rösturnorna ut hos Tempo i Los, Lotta-Boden, Johanssons Grill, Fågelsjö Gammelgård, Loos Koboltgruva och Furugården och du har på dig till den 21 juli att rösta.
Kan du inte rösta på plats? Mejla då dina val till loosbo@loos.se I mejlet behör vi följande uppgifter:
Nominerat Årets Loosbo 2023
Motivering
Årets prestation
Motivering
Ditt namn (du som röstar)
Ditt telefonnr


Här kommer lite regler kring hur allt går till:

  • Årets Loosbo skall vara bosatt inom Los ”gamla kommuns” gränser d.v.s. i Los och Orsa Finnmark. Det betyder att du kan nominera vem du vill från vilken by som helst inom området.
  • Du kan bara rösta en gång. Därför måste du skriva ditt namn samt telefon nr på röstsedeln. Annars blir rösten ogiltig.
  • För att rösta behöver man inte vara bosatt i Los eller Orsa Finnmark, alla aktiva inom området får vara med och rösta.
  • Den som får flest röster vinner.

”Årets prestation” kan vara precis vad/vem som helst, stort som smått, allt från ”Den snälle grannen som köper mat åt dig” till ”Gamla mormor som alltid lagar dina vantar”. Här söker vi en ”vardaglig insats” som betytt mycket för någon/några. En jury bestående av Lena, Lena och Carina från Los Byaråd kommer att utse en vinnare som får ett fint diplom samt ett litet paket skänk av Loos Koboltgruva.

Båda dessa prestigefyllda priser kommer att delas ut under Hembygdsfesten på hembygdsgården söndagen den 23 juli kl. 15 Prisutdelare är en representant från Loos Byaråd.

Tack till våra sponsorer Loos Hembygdsförenig och Loos Koboltgruva.


Lycka till med röstandet
hälsar Loos Byaråd!