Gratis reklam för bygden

Sedan hösten 2019 har Loos Byaråd arbetat med denna hemsida som ska visa upp bygdens alla fantastiska sevärdheter, föreningar och företag i bygden men också delge bybor och tillfälliga besökare nyheter som berör Los och Orsa finnmark. Vi behöver nog knappast påpeka att själva arbetet sker helt ideellt och bygger på att alla hjälps åt att delge oss information om vad som händer och sker inom Los gamla kommun.
Loos.se är för sitt slag en välbesökt sida med ett snitt på knappt 300 besökare per dag. Det har när detta skrivs sedan starten gett oss 57 322 visningar vilket såklart klänns mycket bra att så många vill ha koll på vad som händer hos oss. Många av dessa är tillfälliga besökare som vill förära oss med ett eller flera dygns besök för att ströva runt i nationalparken, gå under jord i gruvan och handla lokalproducerade prosbelönta produkter hos Lotta.

En bygd som Los och Orsa finnmark är i ständig rörelse och en sida som loos.se blir därmed aldrig klar. Därför skulle vi vilja att ni hjälper oss med att kika över sidan och komma med tips på vad som saknas. Är det någon information som är fel? Vad saknas? Har du ett företag du skulle vilja var med på sidan? Planerar du ett evenemang du vill att vi berättar mer om? Att vara del av loos.se kostar inget och du har chansen att få visa upp din verksamhet för tusentals besökare.

Hör av dig till oss och berätta så ser vi till att du/ni syns.
E-post: robert@loos.se
Mobil: 0739937451

Mvh
Robert Fors
Loos Byaråd