Livsmedelsbutiken blir kvar, får ny ägare och blir Tempo!

En oviss väntan är över, Los får behålla livsmedelsbutiken, ICA försvinner och ersätts av Tempo. Ny ägare blir Mariann ”Malla” Ek. Malla är redan känd bland oss som handlar i byns enda matbutik, där hon har jobbat i många år.
Sista mars försvinner ICA och till en början, innan allt är i rullning på allvar, kommer utbudet att vara en aning sparsmakat med få leveranser som mjölk, bröd och Färila-korv. Sedan när Tempo är igång kommer hyllorna att fyllas på allt eftersom. Öppettiderna blir till en början, innan Tempo är igång på allvar, måndag till fredag (mer exakta tider återkommer vi om), så att du fortsatt kan hämta ut paket från nuvarande leverantörer så som PostNord, Schenker och DHL.

Informationsmötet blev mycket välbesökt.
Foto: Jörgen Karlsson

Från byarådets sida vill vi dels tacka Irene för alla år med ICA-butiken och samtidigt önska Marianne ett STORT LYCKA TILL med Tempo! 💐 Också tack till allesammans som gästade kvällen och fyllde skolans matsal till brädden (60 pers).
Slutligen, det är vi som bor och verkar i Los och Orsa Finnmark som bestämmer hur bra butiken ska bli genom att handla lokalt. Tillsammans gör vi något bra ännu bättre.

Från och med den 1 april tar Marianne ”Malla” Ek över livsmedelsbutiken i Los.